Dr. D.

(In English) Hallo allemaal! Sinds kort ben ik binnen het Humorlab verantwoordelijk voor het geven van workshops, trainingen en interactieve lezingen in en over humor en andere positieve kwaliteiten. Momenteel woon ik in Blijdorp en humor is voor mij een manier om speels, fris en creatief naar de wereld te kijken. Sibe Doosje is de enigszins saaie, wetenschappelijk geschoolde eigenaar van het Humorlab. Hij bestudeerde humorstijlen, humor en autisme, de levensloop en persoonlijkheid van komieken en de Cliniclowns. Natuurlijk maak ik graag gebruik van zijn kennis maar als doctor in de humorologie voeg ik daar een snufje of wagonlading humor aan toe. Dat werkt toch beter. Hieronder zie je mij aan het werk bij het symposium Heden humor in november 2021 in Leeuwarden. Dat ging over humor en activisme, een intrigerende combinatie. Er traden ook kunstenaars op, een volkje waar ik graag mee werk. Mocht u zin hebben gekregen om mij in levenden lijve aan het werk te zien, stuur dan een mail naar sibedoosje@gmail.com. U kunt mij ook bellen, op 0618989566.

3 reacties op “Dr. D.

  1. Gisteren, vrijdag 09 maart 2018, ben ik samen met mijn vrouw bij de ouderdag van mijn dochter Ashley geweest die psychologie studeert aan de Universiteit Utrecht in de Uithof. U was daar ook en wij hebben ons meer dan kostelijk geamuseerd om uw uiteenzetting. Werkelijk prachtig hoe u humor in uw betoog de kans geeft. Den Haag zou nog veel van u kunnen leren, wat zou Nederland er dan anders uit gaan zien. Hartelijk dank voor uw geweldige inbreng en fijne dag veder, Maarten Oomen, liefhebber van het ‘medicijn’ humor

    1. Beste Maarten, bij het inzien van reacties op mijn website kwam ik die van jou tegen en ik heb er nooit op gereageerd. Ik werkte altijd met veel plezier mee aan de Ouderdag en reacties als die van jou zijn erg welkom. Een mooie dag nog! Met vriendelijke groet, Sibe Doosje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *